До останнього подиху (2022)

Мелодрама До останнього подиху (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серій
Премєра:
23 лютого 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«До останнього подиху (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу До останнього подиху (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У турецькому серіалі "До останнього подиху" розповідається про сержанта поліції Нургул Ешильче, яка мешкає в маленькому місті. Світ Нургул перевертається догори дном, коли людину, яка, на її думку, відповідальна за смерть доньки, звільняють із в'язниці.

Міхрі - скорботна мати, яка втратила свою дочку після великої катастрофи багато років тому. Через радикальне рішення, яке вона ухвалила після цієї втрати, її сім'я розпалася, і вона залишилася сама. Однак Міхрі не здалася. Вона обійняла свою онучку, яка була єдиним спогадом про дочку, і почала жити простим життям. Але це було доти, доки вона не дізналася, що Ейдер, який винен у смерті її дочки, вийшов із в'язниці.

Міхрі божеволіє, коли дізнається, що Ейдера випустили. Тепер вона думає тільки про те, щоб зловити його, знову посадити за ґрати, відновити справедливість, і запобігти катастрофі, що трапилася з її дочкою, щоб вона не повторилася з невинною. Міхрі довіряє своїй інтуїції і слідує їй - і вона має рацію.

Щойно Ейдер виходить із в'язниці, він чинить жахливий злочин та шкодить іншій молодій дівчині. Міхрі ставить на кон своє життя, щоб перешкодити та зупинити його. Після довгої боротьби вона, нарешті, ловить його і садить до в'язниці.

Однак, є те, що пов'язує Ейдера та Міхрі. І цей зв'язок не буде розірваний назавжди. Це маленький Умут...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » До останнього подиху (2022)