Моя дорога мама (2022)

Мелодрама Моя дорога мама (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
14 лютого 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
45 хв.

«Моя дорога мама (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Моя дорога мама (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У турецькому серіалі «Моя дорога мама» розповідається про молоду родину – Мурата, його красуню-дружину Джемре та їхню чарівну дочку Зейнеп. Дівчинка, що з'явилася на світ із пороком серця, потребує ретельного догляду. Але батьки роблять все для того, щоб їхня дитина була щасливою і не поступалася одноліткам у розвитку. Вони балують малюк і щосили намагаються забезпечити їй гідне майбутнє.
Безхмарному щастю приходить кінець, коли Джемрі стає жертвою автомобільної катастрофи. Почорнілий від горя батько не розуміє, як розповісти хворій дочці про трагедію, що спіткала їх, адже малечі всього п'ять років, до того ж її слабке серце може не винести жорстокої новини.

Перебуваючи у стані стресу, Мурат отримує черговий удар – він дізнається, що дружина йому зраджувала. Однак йому невтямки, що це лише плітки, що розповсюджуються підступною свекрухою. Жінка все життя ненавиділа свою невістку і завжди хотіла, щоб її син одружився з красунею Мелек. Тепер, коли невістка загинула, настав чудовий час для здійснення хитромудрого плану.

Піддавшись на наполегливі вмовляння матері, овдовілий чоловік погоджується на новий шлюб. Коли бідолашна Зейнеп дізнається про те, що залишилася наполовину сиротою, а її батько збирається привести в будинок мачуху, у малюка трапляється серцевий напад. Лікарі роблять все можливе, щоб урятувати життя дитини.

Прийшовши до тями, дівчинка бачить у палаті прекрасну незнайомку, напрочуд схожу на її загиблу маму. Виявляється, що це Назли – близнюк Джемрі, яку ще в дитинстві удочерила стороння родина. Щоб не наражати доньку на новий шок, Мурат просить сестру загиблої дружини тимчасово прикинутися матір'ю дитини, поки малюка не випишуть з лікарні після вдало проведеної операції.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Моя дорога мама (2022)