Кохання і надія (2022)

Мелодрама Кохання і надія (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
26 вересня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
60 хв.

«Кохання і надія (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кохання і надія (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Зейнеп чекала відповідь, яку означала б вступила вона до університету чи ні. Близькі люди хвилювалися разом із нею. Коли ж відповідь прийшла, із завмиранням серця дівчина відкрила листа. Члени іншої сім'ї також чекали на відповідь з приводу надходження. Зейнеп надійшла на бюджетне місце. Меліс не змогла пройти балами. Мав Зейнеп привід для смутку, адже батько помер і не міг знати про те, яких успіхів вона досягала. Зейнеп мріяла стати адвокатом, як бажав батько. Але мати приховувала від дочки правду, що її біологічний батько живий і ним був успішний адвокат. Близька людина радить жінці зізнатися цьому чоловікові в тому, що має дочку.

Вона не уявляла, як це зробити. Меліс вислуховувала претензії від батька, що не змогла вчинити при тому, що у неї для цього були всі можливості. Бюлент обурювався, що діти з бідних сімей могли досягати успіхів, а його дочка не надійшла. Дружина вмовляє Бюлента, що не всі люди однаково талановиті. Брати та мати заспокоюють Меліс. Залишившись сама в кімнаті, Меліс збирає речі, щоб втекти з дому. У матері Зейнеп виникають проблеми на роботі. Їй доводиться задуматися над тим, щоб таки повідомити рідного батька Зейнепа про те, що в нього є дочка, щоб той допоміг їй.

Зейнеп і сама звикла працювати, а підробляла вона офіціанткою. Своєю працьовитістю вона зуміла досягати успіхів. Матері Зейнеп доведеться у всьому зізнатися дочці, коли під тиском обставин вона опинилася у жахливій ситуації. Жінка повідомляє доньку координати Бюлента. Зейнеп подумала, що мати покинула її, адже жінка не розповіла дочці справжню правду, щоб не ламати їй життя. Опинившись одна у дорослому світі, Зейнеп змушена буде шукати підтримки. Бюленту важливо знайти людину, яка стане для неї втіленням її амбіцій та надій.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кохання і надія (2022)