Королева (2023)

Мелодрама Королева (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
15 серий
Премєра:
22 марта 2023
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
45 мин.

«Королева (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Королева (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Кожен ранок у домі Деніз і Атеша починався з позитивного настрою. Дочка подружжя Руйя надавала кожному ранку радісних ноток. Здавалося, що ніщо не зможе нашкодити родині. Деніз дізнається від батька, що їй слід приїхати для серйозної розмови. Деніз поспішає до будинку батька. Зейнеп також слід бути присутньою при бесіді, як і їхньому братові. Літній чоловік покладає на цю бесіду певні очікування. В Атеша відбуваються проблеми на роботі. Його колеги взяли участь у вельми скандальній вечірці, через що може постраждати їхня спортивна кар'єра. Деніз дає поради чоловікові, намагаючись допомогти йому, і у неї виходить впоратися з цим завданням. Зейнеп переживала за брата і племінника Аслана, яких покинула дружина і мати.

Вона вирішує приїхати на день народження сина, але це викликає негативну реакцію у членів сім'ї. Атеш не зміг уникнути залучення в скандал. Деніз вкрай обурена тим, що події розвиваються таким чином. Її чоловік зумів стати відомим баскетболістом, і аж ніяк не повинен був допускати прикрих помилок. Деніз і Атеша очікувала складна розмова з приводу події. Піднімається тема зрад. Він клянеться дружині, що не чинив так, як багато інших чоловіків. Деніз не вірить Атешу, бо якби Руйї не стало б погано, то і він залишився б на тій вечірці, де сталося насильство.

Деніз огидно тільки від однієї думки про те, що чоловік міг зробити низький вчинок. Іпек дає свідчення проти спортсменів, присутніх на вечірці, і торкнулася імені Атеша. Деніз отримує підставу ще сильніше не вірити чоловікові. Батькові Деніз дуже погано, і він перебуває в лікарні. Тренер викликає баскетболістів. Атеш намагається пояснити, що його не було на момент інциденту, що стався. Тренер вважає, що Деніз має бути разом з Атешем, щоб ситуація не погіршувалася, а Деніз потрібна своїм близьким, адже батькові стає гірше.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Королева (2023)