Моя дочка (2018)

Мелодрама Моя дочка (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
34 серії
Премєра:
19 вересня 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв

«Моя дочка (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Моя дочка (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Восьмирічна Ойкю часто дивує оточуючих своїми не по роках розвиненими інтелектуальними здібностями, серйозністю і вдумливістю. Також головну героїню зробили розумнішою і цинічнішою життєві випробування, з якими стикається мало хто з її однолітків. На жаль, мама дівчинки померла під час пологів. Опікункою дитини стала рідна тітка Зейнеп. У свідомому віці племінниця була слухняною і демонструвала зрілість характеру, готовність брати відповідальність за слова і вчинки. Одного вечора Ойкю повертається з навчання додому і з подивом виявляє, що родичка кудись зникла.

Дивно. Начебто жінка не попереджала, що кудись збирається. Школярка тим часом виявила у своїй спальні прощального листа від Зейнеп, яка вирішила виїхати. Крім іншого на аркуші містилася інформація про те, як дівчинка може знайти свого батька, Деміра. Зустріч із татом - це давня мрія дитини, яка жила без батьків. Незабаром їй вдалося побачитися з батьком. Виявилося, він - кримінальник. Злочинець тільки недавно звільнився, а тут уже світить новий термін. Але недолугого зека випустили з умовою, що той піклуватиметься про доньку і, зрозуміло, поводитиметься приблизно.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Моя дочка (2018)