Її ім'я Зехра (2018)

Мелодрама Її ім'я Зехра (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
14 серії
Премєра:
24 лютого 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Її ім'я Зехра (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Її ім'я Зехра (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У центрі сюжету дівчина Зехра, яка народилася і росла в Німеччині. Саме туди колись переїхали її батьки з Туреччини. Зехра виховувалася в строгості, адже сім'я чітко дотримувалася всіх традицій. В один із днів незрозуміло чому для дівчинки її батьки вирішують, що вона була зганьблена і для того, щоб вона не ганьбила сім'ю, вони вирішують позбутися своєї власної дитини.

Зехру жорстоко б'ють і залишають помирати на самоті. Але дівчина вижила, її вчасно виявили. Однак при ній не було документів, тому дізнатися, хто вона така поліція не може. Але тут у поліції знаходять орієнтування на дівчину, яка зникла у заможної сім'ї в Стамбулі. Схожість двох дівчат очевидна. Вони схожі одна на одну як дві краплі води. І навіть чужі люди, заможні батьки зі Стамбула, впізнають дівчину як свою дочку.

Ось тільки називають Зехру вони іншим ім'ям - Ханде. Дівчина не наважується сказати правду, оскільки боїться своїх справжніх батьків, які хотіли її вбити.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Її ім'я Зехра (2018)