Отруйний плющ (2023)

«Отруйний плющ (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Отруйний плющ (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Елітні райони, де найчастіше нерухомість купують багаті люди, гарантують своїм жителям не тільки комфорт, а й безпеку. Останній фактор відігравав ключову роль. Люди, які досягли успіху, культурні та освічені, а крім того, і вельми заможні, тяжіли до того, щоб виключити зі свого життя небезпеку, ризики і виникнення зайвих проблем. А вже ті проблеми, що мали кримінальний характер, точно не були потрібні людям, які поважали закон. У такому районі і проживала Езгі. Молода жінка перебувала у щасливому шлюбі з Керемом. Подружжя ростило сина, і здавалося, що вони ідеально підходили одне одному. У тому, що між ними все ще були почуття, Езгі не сумнівалася. Усе змінюється в один момент, а все тому, що в район приїжджає молода і красива особа.

Арзу справляла приємне враження, оскільки вміла поводитися гідно, викликала прихильність до себе співрозмовників. Було тільки питання щодо її персони, і воно полягало в тому, що за всіх своїх якостей дівчина була самотня. Але факт залишався фактом. Езгі спілкувалася з Арзу, і саме на неї впадуть підозри у скоєнні злочину. Трапляється те, чого не могли навіть очікувати жителі благополучного району. І цією моторошною подією стає вбивство. Жертвою невідомого злочинця стала Арзу. Поліція вважає, що до цього може бути причетна Езгі. Для Езгі тягнуться страшні дні, а крім того, що вона не знає, чим для неї завершиться ця історія, так ще й виникають сумніви в чоловікові.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Отруйний плющ (2023)