Перший і останній (2021)

Мелодрама Перший і останній (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
25 августа 2021
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Перший і останній (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Перший і останній (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У центрі подій опиняється почуття кохання. Саме воно стає основою стосунків, які складаються між чоловіком і жінкою і можуть тривати досить довго. Так одна пара протягом чотирнадцяти років зазнавала найрізноманітніших етапів становлення свого союзу. Спочатку все, безумовно, починалося з симпатії. Вона виникла між Деніз і Баришем майже, що блискавично. Молодість і краса зіграли свою справу - пара створилася.

Початок роману майже завжди пов'язаний із шаленою пристрастю, без якої просто не обійтися. Кохання, підкріплене такими почуттями одне до одного, як жадання, не дає змоги закоханим розлучитися. Вони прагнуть бути разом і випити до дна свої емоції. Дівчина без особливих вагань погодилася стати дружиною молодого чоловіка, в якого закохалася. Він анітрохи не сумнівався в серйозності свого наміру. І деякий час вони жили настільки добре, що навіть складно було уявити, що через деякий час між ними виникне напруження, але не пристрасті, а непорозуміння.

Конфлікти є в будь-якій подружній парі, але сила, що їм притаманна, може коливатися. Деніз не була готова морально до того, що Бариш, який вирізнявся неймовірно приємним характером, стане немов іншою людиною. Але й вона змінилася щодо Бариша. Обидва мали цілком обґрунтовані претензії одне до одного. Вони все ще були разом, але колишньої теплоти взаємин не відчувалося. І вони не мали уявлення, як краще їм вчинити. Важливу роль зіграв той факт, що рутина і побут остудили їхню пристрасть. Пара все ніяк не може поговорити відверто, щоб зрозуміти суть проблеми, яка не дає змоги їм повернути свої стосунки на пік пристрасті.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Перший і останній (2021)