Просто друзі (2022)

Мелодрама Просто друзі (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
60 хв.

«Просто друзі (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Просто друзі (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Взаємини між молодими чоловіком і жінкою зовсім не завжди перетікають у пристрасне кохання, яке робить їх подружжям, а потім і зовсім батьками спільних дітей. Іноді спілкування обмежується лише дружніми теплими взаємовідносинами, причому вони можуть виявитися неймовірно сильними та непохитними. Едже та Умут були неймовірно привабливі зовні, і добре б виглядали, як закохана пара, але з якихось зрозумілих тільки їм причин вони були лише хорошими друзями. Пара проживала разом у досить гарному просторому будинку, і вони змогли встановити свій ідеальний формат співіснування під одним дахом.

Вони могли дозволити собі провести вечір із пляшкою вина, обговорюючи найрізноманітніші теми. Разом цій парі довелося багато чого пережити, і вони згадували всі ці події. Завдяки пережитим подіям вони стали ще ближчими один до одного. А ще вони знали секрети один про одного. Едже без сорому зізнавалася хлопцеві в тому, що відчувала, з чим стикалася. Умут же був чудовим слухачем. Але одного разу між ними стався пристрасний поцілунок.

Але й цей інцидент не зруйнував їхньої міцної дружби. Вони стали ще ближчими. Вранці їх розбудив дзвінок. До них завітав чоловік у діловому костюмі, який повідомляв щось таке, чому пара могла прийти в стан шоку. Дівчина і хлопець не могли зрозуміти, що відбувається, але незнайомець вводить їх у курс справи, хоч воно й не подобається людям, які проживали в будинку. Емоціям пари не було меж. Але їм довелося взяти себе в руки і подивитися запропоноване гостем відео з милою віковою жінкою, яка з величезним ентузіазмом повідомила Умута і Едже щодо того, що їм слід зробити. До такого розвитку подій обидва були готові, але їм доведеться підкоритися деяким обставинам.

  • 50
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Просто друзі (2022)