Сімейна справа (2016)

Мелодрама Сімейна справа (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
2016
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Сімейна справа (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Сімейна справа (2016) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Тут ми познайомимося з маленькою дівчинкою, яку звуть Едже. Вона симпатична, до того ж народилася в дуже багатій родині. Несподівано гине вся її сім'я в страшній аварії. Залишився в живих лише один дядько, який у цей страшний момент залишився в будинку. Чоловік робить усе можливе, щоб розібратися в цій страшній справі.

Є одна людина, яка може допомогти йому в цій справі - це малятко Едже. Але і з нею є проблема, бо дівчинка втратила пам'ять. Дядько вирішив звернутися до лікаря, який порадив йому створити фальшиву сім'ю для дівчинки, щоб повернути їй пам'ять. З цього моменту семеро абсолютно різних людей вдаватимуть, що вони справжня і дуже велика сім'я.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Сімейна справа (2016)