Відданий (2023)

Мелодрама Відданий (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
31 марта 2023
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
142 мин.

«Відданий (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Відданий (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У родині Тарика йшла підготовка до святкування дня народження. Дядько з маленькою племінницею вирушив у магазин. На частку секунди чоловік відволікся на телефонний дзвінок, і трирічна Айше загубилася. У пошуках дівчинки чоловік натрапив на молоду жінку, втративши дар мови. Єшим підслуховує бесіду чоловіка з коханкою. Жінка дізнається про те, що чоловік спить із нею, не маючи жодного бажання. Біль встромився в серце Єшим. Вона не бажає приховувати від Тарика правду. Зрадники-авантюристи не збираються відступати. Шефке готовий і далі брехати Єшим і грати нею. Вона просто не має більше сил вірити брехні. Жінці боляче за Айше, що та не зможе рости в повноцінній родині. Єшим вимагає від зрадника піти. Жінка намагається додзвонитися до Тарика.

Коли це вдається, Тарик не хоче розмовляти з сестрою телефоном, вважаючи, що можна поспілкуватися після прибуття додому. Тарику хочеться більше уваги приділити племінниці. Коханка Шефке готує для Єшим небезпечну підлість. Вона замовляє викрадення Єшим. Трапляється аварія, внаслідок якої Єшим отримує поранення. У важкому становищі Єшим виявляє її брат, який проїжджав повз. Єшим встигає сказати, що довіряє йому Айше. З того фатального дня минув рік. Тарик не переставав шукати винуватця аварії, яка відібрала життя сестри і зробила його племінницю сиротою.

Мати намагається зупинити сина, щоб він не скоїв страшний гріх. Жінка впевнена, що для відновлення справедливості існує поліція. Тарик не міг заспокоїтися від того, що племінниця все ще не знала, що її мами немає в живих. Айше чекала на свою маму, від чого серце Тарика ще сильніше боліло. Але він не знаходив у собі сил повідомити дитині страшну правду. Він навіть не знає, хто стояв за організацією аварії. Тарик спілкувався з цією жінкою, і вона була в курсі того, що він шукав мотоцикліста, який влаштував аварію.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Відданий (2023)