Плотина (2020)

Мелодрама Плотина (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серій
Премєра:
2020-03-17
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Плотина (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Плотина (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Серіал "Плотина" - цікава історія про стосунки, яким, здається, так і не судилося відбутися. Назим та Нехір знайомляться в мережі інтернет. Тут вони тривалий час спілкуються, сподіваючись, що їхні стосунки здатні будуть перерости на щось більше. Між головними персонажами виникає вірна дружба, яка згодом переростає у справжні почуття. Герої, здається, готові зустрітися і об'єднатися, проте поки що Нехир просто відправляє своєму коханому фотографію.

Героїня просить Назима зробити те саме, проте останній соромиться, оскільки вважає себе не дуже привабливим. Його шрами можуть відштовхнути привабливу юну особу. Головний герой, своєю чергою, вирішує піти на хитрість. Він займається перевихованням Тарика, молодої людини, яка є типовим бабником і негідником. Навчити його розуму може тільки такий правильний юнак, як Назим. Щоправда, так уже вийшло, що саме фото Тарика головний герой вирішує відправити в якості своєї, тому незабаром сам Тарик має піти на побачення разом справжнього Назима. Чим же обернеться ця афера?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Плотина (2020)