Останнє літо (2021)

Мелодрама Останнє літо (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серий
Премєра:
2021-01-01
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
60 мин.

«Останнє літо (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Останнє літо (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головними героями турецького серіалу «Останнє літо» російською є молоді люди, які закохані одне в одного до безумства. Їхні почуття щирі і вони дуже дорожать ними. Коли хлопець уперше побачив дівчину, то закохався в неї з першого погляду, але йому не вистачало сміливості для того, щоб зізнатися у своїх почуттях. Він боїться того, що поспішними зізнаннями зможе навпаки відштовхнути кохану. Тоді вона відкине його назавжди і більше не матиме шансу возз'єднатися з нею. Він готовий зробити будь-який вчинок заради своєї коханої, аби вона звернула на нього увагу. Хлопець розуміє, що йому доведеться постаратися, щоб завоювати серце цієї дівчини.

Тільки його здогади були оманливими, тому що дівчина не може дочекатися того моменту, коли він повідомить її про свої почуття. Головна героїня турецького серіалу «Son Yaz», у подібній ситуації не може дозволити собі зробити перший крок. Кохання ніколи не терпить довгих роздумів і тим більше не рішучості. Якщо людина любить, то вона повинна якнайшвидше зробити перший крок і не можна відкладати цю справу в довгу скриньку.

Тільки кожен із героїв турецького серіалу, який можна дивитися онлайн із російськими субтитрами починає проявляти свою слабкість і їм просто не вистачає сміливості. У результаті такі події призводять до розставання. Ніхто з них не міг передбачити, що станеться щось подібне. Чим більше роздумів, тим менше шансів залишається на кохання. Але доля завжди розпоряджається по-своєму. На молоду пару попереду чекатиме безліч випробувань. Вони зможуть отримати ще один шанс на кохання, але перед цим їм доведеться подолати величезну кількість різних перешкод і тоді закохані все ж таки зможуть піти назустріч один одному.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Останнє літо (2021)