Гра на удачу (2021)

«Гра на удачу (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Гра на удачу (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Події турецького серіалу «Гра на удачу» російською мовою розгортатимуться навколо двох молодих людей, у яких спочатку склалися непрості взаємини. Ада і Бора вперше познайомилися ще в ранньому віці, тому що вони жили по сусідству і, крім цього, ходили в ту саму школу. Стосунки між молодими людьми протягом усіх цих років балансували між простою дружбою та любов'ю. Але коли молоді люди закінчили навчання, їм довелося розлучитися. Після цього шляхи Ади та Бори розійшлися, і життя розвело їх по різних куточках країни. Тільки хлопці продовжували сподіватися на те, що колись вони знову зустрінуться.

З моменту розставання головних героїв турецького серіалу «Baht Oyunu» в російській озвучці минуло десять років. І ось відбувається довгоочікувана зустріч. Бора тепер був підприємцем, якому вдалося досягти великих успіхів, і він звик добиватися поставленої мети будь-якими шляхами. Ада скульптор, але не мала особливого успіху в даному напрямку і їй так не вдалося досягти суспільного визнання. Тільки перша зустріч після тривалої розлуки відбулася зовсім не так, як це припускали Бора і Ада. Поведінка дівчини була дуже загадковою, але в той же момент грубою і зверхньою, що обурило Бору.

Головна героїня турецького серіалу «Час щастя», можна дивитися онлайн з російськими субтитрами, завжди мріяла про велике і чисте кохання. І вона вірила в те, що якщо не зможе відшукати щастя у своєму першому коханні, то на все життя залишиться нещасним. Як тільки вона побачила Бору, то закохалася з першого погляду і все б нічого, але він тепер є її безпосереднім начальником. Сам Бора не підозрює, що Ада в нього вже давно закохана. Ада вже уявляє у своїх мріях, як Бора стає її чоловіком, і разом вони проживуть довге та щасливе життя. Тільки перш, ніж вона зможе досягти бажаної мети, їй необхідно буде досягти взаємних почуттів від цього чоловіка, що зробити не так просто.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Оля
    серіал крутий і цікавий, але озвучка явно псує його, дуже безглузда якась..🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
  2. Віка
    опис до серіалу неправильний
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Гра на удачу (2021)