Двері (2023)

Мелодрама Двері (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
9 жовтня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
120 хв.

«Двері (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Двері (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Глядачам турецького серіалу "Двері" належить познайомитися з історією молодої дівчини, яка намагається розшукати свого батька. Алеся вже кілька тижнів перебуває в Стамбулі і звикає до нової обстановки. Сюди вона приїхала з волі своєї мами, яка перебувала на межі смерті і захотіла, щоб єдина дочка дізналася всю правду. Для цього потрібно пройти за необхідними координатами.

Головна героїня виявляється втягнута в справжню гру, де їй потрібно за допомогою підказок знайти свого батька і запитати, чому він залишив її, а не зайнявся вихованням. Освоїтися допомагає невідомий хлопець, він швидко помічає, що дівчина не місцева і пропонує їй свою допомогу. Дружба переростає в щось більше, пара все більше часу починає проводити разом. Але коханим доведеться перевірити свої почуття.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Двері (2023)