Нечутлива (2016)

Мелодрама Нечутлива (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
17 листопада 2016
Країна:
Пакистан
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Нечутлива (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Нечутлива (2016) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Яскраві почуття в "Нечутливій"

Пакистанські кінематографісти продовжують радувати нас все новими серіалами. Новий фільм "Нечутлива" присвячений історії кохання і неординарних стосунків у родині. Тут порушено тему жіночої честі та честі сім'ї, дивацтв прив'язаності та батьківських почуттів до дітей.
Головна героїня кохана рідними і щаслива, незважаючи на те, що вона втратила свого батька. У неї є мати і тітка, до якої вона разом із матір'ю переїхала жити після смерті батька. Для дівчини все складається благополучно, адже вона живе з рідними, у неї є молодий чоловік, який оточує її залицяннями і турботою. Їй здається, що вона теж закохана в хлопця, і не помічає, якими закоханими очима дивиться на неї власний двоюрідний брат. Він ніяк не може змиритися з прийдешньою втратою палко коханої жінки і наважується на насильство. Жертва не бачить обличчя ґвалтівника, але доля підносить їй несподіваний "подарунок" - вагітність. Це жахлива ганьба для сім'ї, тому двоюрідний брат нібито проявляє шляхетність і одружується з коханою.

Через багато років у сім'ї ростуть уже дві доньки, батько яких буквально обожнює обох. Але в матері почуття суперечливі, адже вона вважає, що її перша дитина - плід насильства. Чи розкриється колись правда і до яких подій це призведе, ми дізнаємося, коли станемо дивитися онлайн "Нечутлива".

  • 20
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Нечутлива (2016)