Ворон (2019)

Мелодрама Ворон (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
21 серія
Премєра:
13 лютого 2019
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, трилер, мелодрама, бойовик
Тривалість:
120 хв.

«Ворон (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ворон (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Батька Кузгуна, відомого поліцейського, чесного і непідкупного, було жорстоко вбито понад 20 років тому. З цієї причини головний герой з малих років змушений був покинути рідний край, змінивши своє ім'я. І ось наш герой вирішив повернутися, але не для радісної зустрічі з рідними і знайомими. Його серце сповнене ненависті й бажання помститися. Адже йому відомо, хто стоїть за вбивством батька. Це його колишній напарник і друг Рифат, який зрадив його і зміг уникнути справедливого покарання.

Тепер Рифат багатий і добре влаштувався в житті. Дістати його не так просто. Адже у нього багато зв'язків, і він працює на мафію. Це ніяк не зупиняє Кузгуна. Він починає виконувати свій план помсти, який виношував усі ці роки. Його нічого не може зупинити в цьому навіть кохання всього його життя. Діла, яка є дочкою вбивці батька.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ворон (2019)