Чемпіон (2019)

Мелодрама Чемпіон (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
9 серий
Премєра:
12 сентября 2019
Країна:
Турция
Жанр:
боевик, драма
Тривалість:
120 мин.

«Чемпіон (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Чемпіон (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Історія про батька і сина, про батьківський обожнювання свого чада, яке незмінно стимулює до запеклої боротьби до всіх негативних обставин і головне до перемоги над власними згубними звичками. Герой сюжету молода людина обдарований спортсмен, якому пророкують блискуче майбутнє в боксі. Але один нещасний випадок розбиває всі надії, які розбиваються об каміння розчарування і відчаю. Хлопець втрачає смак до життя, вважаючи все вже втрачено і нічого не можна змінити. Проходять роки, Фират весь цей час намагався підлаштуватися під буденне існування, одружився, був цілком щасливий, адже кохана дружина народила йому пустотливого Еміра.

Малюк стає сенсом його подальшого життя. Заради нього він готовий на багато звершення і повіривши в себе ще раз вирішує повернутися на боксерський ринг. Тепер він точно знає, що у нього все зладиться. У харизматичного і привабливого чоловіка закохується доктор Суна, тим самим утворюючи любовний трикутник. Вона намагається будь-якими способами привернути до себе увагу коханої, але той залишається байдужим до її натяків. Для нього зараз важливий тільки його хлопчик, який вірить в свого батька і його успіх. Адже для Фырата так важливо, щоб його син пишався татом і брав з нього приклад.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Чемпіон (2019)