Син стрілка (2023)

Мелодрама Син стрілка (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
31 мая 2023
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
60 мин.

«Син стрілка (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Син стрілка (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Протягом сорока років дружили Іскандер і Коркмаз. Вони стали справжніми друзями, про яких часто говорять, як не розлий вода. Вони звикли допомагати один одному в складних ситуаціях. Коркмаз і зовсім йде на щось небачене заради Іскандера, забруднивши руки кров'ю. Трохи пізніше йому і зовсім доводиться стати найманим вбивцею. І все це він робить заради свого найкращого друга. Іскандер став людиною, якої всерйоз побоювалися конкуренти. Минуло чимало років, і Іскандер доходить висновку, що слід передати справи синові.

Той уже мав уявлення, як вести батьківський бізнес. Йігіт був радий стати біля керма, адже це означало, що він став достатньо дорослим і міг уже впливати на перебіг подій. Йігіт засновує власний бізнес, і все це заради того, щоб батько його поважав. От тільки справи пішли не так, як він того бажав. Але проблеми в бізнесі виявилися краплею в морі. Трапляється те, чого ніхто не передбачав. Нещасний випадок ніколи не входить у плани людини. Тієї ночі, що стала фатальною для сім'ї Йігіта, Метін, змушений заробляти азартними іграми, допускає аварію. Йігіт гине. У Метіна після цього виникають серйозні проблеми. Іскандер через втрату сина втрачає сенс життя і нічим більше не цікавиться, крім того, щоб Коркмаз знайшов убивцю Йігіта. Коркмаз не може не взятися за це завдання. Він проводить розслідування і дізнається, хто винен у тому, що загинув син друга. З того моменту в житті Коркмаза, Іскандера і Метіна починаються серйозні зміни.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Син стрілка (2023)