Нізащо не відмовлюся (2015)

Мелодрама Нізащо не відмовлюся (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
34 серии
Премєра:
2 декабря 2015
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

«Нізащо не відмовлюся (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Нізащо не відмовлюся (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Незважаючи на молодий вік, Йігіт встиг багато чого досягти. Починав хлопець з посади звичайного клерка, але його завзятість дала результати і його супроводжував успіх. Він зумів стати бізнесменом і володів солідними сумами грошей. Крім цих атрибутів щастя у нього була сім'я. Його обраницею стала приваблива особа, в яку він по вуха закохався. З дружиною вони народили дитину. Але їхній союз не був щасливим. Вся проблема полягала в тому, що у дружини Йігіта був вегетативний стан. Поки дружина перебувала в стані коми, почуття Йігіта згасли. І хоч він був усе ще одруженим, але відчував себе практично вільним чоловіком.

Несподівано на його шляху зустрічається красива молода жінка, від почуттів до якої він не зміг утриматися. Але й дівчина, яка сподобалася йому, відповідала взаємністю. Нур знає про ситуацію в сім'ї Йігіта, але не намагається усунутися від нього. Їхні почуття заходять далеко. Сам Йігіт не в силах кинути Іджляль, до того ж до тієї повертається свідомість. А Нур перебуває в положенні і вважає, що про це краще не говорити Йігіту. Потрапивши в нещасний випадок, вона втрачає дитину, а стосунки з Йігітом опиняються в глухому куті.

Йігіт починає відчувати невдоволення поведінкою своєї коханки. Нур не вдається його переконати. Вона вирішує, що настав час їй показати свій характер і наважується стати моделлю. Ситуація між Нур і Йігітом лише ускладнюється, але обидва все ще відчувають почуття один до одного. Фатіх проявляє увагу до Нур і від Йігіта це не ховається від очей. Нур просить Фатіха прибрати обручку, яку він їй пропонує. Фатіх знає, що Нур закохана в Йігіта, але він все одно хоче одружитися з нею. Нур вважає Фатіха не в собі, що він бажає бути з тією, яка думками перебуває з іншим.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Нізащо не відмовлюся (2015)