Протистояння (2019)

Мелодрама Протистояння (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
5 березня 2019
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Протистояння (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Протистояння (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Історія відбувається в мальовничому містечку під назвою Календер. Це батьківщина миловидної дівчини на ім'я Масул. Вона не була в селі з дитинства, коли були вбиті її батьки. Місцеві жителі зберігають багато секретів, які не хочуть розкривати. Вони так і не зрозуміли, як врятувалася Масул, будучи малятком, від рук убивць.

Молода особа повернулася, щоб з'ясувати, як загинули її рідні і хто винен у трагедії, що сталася. У Календер приїжджає і молодий чоловік Омер, у якого свої рахунки з одним із сільських обивателів. Головні герої об'єднують зусилля в пошуках істини, і в міру спілкування у них спалахують романтичні почуття. Чи зможуть Масул і Омер докопатися до істини, адже поступово головні герої доходять до розуміння, що минуле міцно пов'язує їхні долі міцним вузлом?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Протистояння (2019)