Записав твоє ім'я (2013)

Мелодрама Записав твоє ім'я (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
2013
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Тривалість:
120 хв.

«Записав твоє ім'я (2013)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Записав твоє ім'я (2013) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головний герой - молодий чоловік на ім'я Омер. У родині Бозбейлер він є старшим сином. Омер здобув чудову освіту і кар'єра складається досить успішно. Одного разу хлопець знайомиться з красунею Лейлою, в яку закохується з першого погляду. Але цей вибір зовсім не до душі батькам молодої людини. Вони для Омера вибрали іншу наречену відповідно до традицій.

Шлюб із дівчиною на ім'я Дічла може припинити тривалу ворожнечу між двома сім'ями. Але молодий чоловік не бажає одружуватися без кохання. Однак і йти проти волі батьків йому зовсім не хочеться. Омер робить усе можливе, щоб умовити батьків змінити рішення.
Родичі Дічли очікують відповіді від родини Бозбейлерів. Відмова від шлюбу може стати причиною кровопролиття.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Записав твоє ім'я (2013)