Кохання напрокат (2015)

Мелодрама Кохання напрокат (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
175 серий
Премєра:
19 июня 2015
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
120 мин.

«Кохання напрокат (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кохання напрокат (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У центрі історії, розказаної авторами серіалу "Кохання напрокат", перебуває молодий і дуже амбітний Омер. Намагаючись побудувати свою кар'єру, він робить грандіозні успіхи в модному бізнесі. Незважаючи на постійну завантаженість, Омер мріє про те, що рано чи пізно він зможе налагодити своє особисте життя і одружиться з чарівною дівчиною. Але все не так просто, як здається. Його родичі, переслідуючи виключно корисливі цілі, заради вигоди хочуть одружити Омера з дівчиною, яка нещодавно повернулася зі США, отримавши нам вищу освіту.

Поговоривши з нею, головний герой розуміє, що у неї на думці думки винятково про те, як вона проводитиме час на модних вечірках і блищатиме у вищому світі. Але подібне світське життя абсолютно не цікавить Омера. Та й затія йому не до душі. Випадково він знайомиться з Дефне, дівчиною, яка працює в кафе. Для того, щоб позбутися своєї набридливої нареченої, він цілує свою нову знайому на очах у тітки. Сподіваючись на розрив стосунків, він і уявити не міг, що його тітонька вирішить скористатися ситуацією і підкупить Дефне для того, щоб скористатися ситуацією у своїх цілях.

Дивіться серії серіалу "Кохання напрокат" онлайн і ви дізнаєтеся, до чого призведе ця затія.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кохання напрокат (2015)