В очікуванні весни (2019)

Мелодрама В очікуванні весни (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
120 серій
Премєра:
18 листопада 2019
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
60 хв.

«В очікуванні весни (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу В очікуванні весни (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Захоплююча турецька історія про справжнє кохання та великі надії на щастя. Омер та Іпек, здається, щасливі. Вони давно полюбили один одного і близькі до того, щоб нарешті завести дитину. Все було чудово, проте несподівано на горизонті з'явився жорстокий і жадібний двоюрідний брат Іпек. Халіль разом зі своєю дружиною вирішив розпочати боротьбу за великі кошти, які можуть дістатись у спадок його сестрі. Звичайно ж, у цій метушні руйнується ідилія, а Омера звинувачують у крадіжці. Через цей перебіг подій Іпек розпереживалася.

У неї почалися передчасні пологи. Головна героїня народжує дівчинку, але Несліхан, яка приймала пологи, сказала, що дівчинка загинула. Насправді, негідниця віддала дитину людині, яка повинна буде "позбутися" малюка. Головним персонажам Омер та Іпек доведеться розлучитися через шалені події, що відбувалися навколо. Звичайно ж, подібний розвиток подій вдаряє по настрою персонажів. Пройде одинадцять років з того моменту... Нещасна Іпек, як і раніше, страждає через втрату доньки, а Омер тим часом веде бізнес за кордоном. Вони ще не знають про те, що їхня дитина весь цей час жива. Людина, яка повинна була позбутися нещасної, змогла впоратися з труднощами морального вибору і врятувала героїню. Тепер її звуть Бахар. І вона дуже схожа на маму... Одного разу вона перетнеться зі своєю справжньою матір'ю. Цей момент стане поворотним у долі обох героїнь.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » В очікуванні весни (2019)