Біда на голову (2021)

Мелодрама Біда на голову (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
20 червня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, трилер, мелодрама, комедія, кримінал
Режисер:
Тривалість:
130 хв.

«Біда на голову (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Біда на голову (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У місті відбувається жорстоке вбивство. Поліція впевнена, що винуватцем злочину став чоловік, який раптово зникає. Однак Іпек, мати дитини обвинуваченого, не вірить у його провину і має намір будь-якими засобами це довести. Для цього дівчина працевлаштовується в поліцію на посаду психолога, сподіваючись, що професійні знання можуть стати в пригоді їй у розслідуванні справ.


Імек починає працювати в забійному відділі під керівництвом детектива Шахіна, який сильно відрізняється від неї за характером. Їм важко працювати разом, оскільки маю різні погляди на речі та по-своєму відстоюють свої інтереси. Шахін часто ставить під сумнів досвід та допомогу Іпек, через що між колегами виникають скандали. Проте з часом вони змогли стати дружньою та міцною командою.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Біда на голову (2021)