Якщо чоловік кохає (2022)

Мелодрама Якщо чоловік кохає (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серій
Премєра:
20 січня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Якщо чоловік кохає (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Якщо чоловік кохає (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Ключовий персонаж суперечливий. Десь одинока мати відрізняється похвальною відповідальністю, в інших випадках може не звернути уваги на важливі речі. Дівчина вискочила заміж відразу після закінчення школи, більше ніде не вчилася, диплома про вищу освіту вона не має. Натомість вона обзавелася двома малюками відразу після церемонії одруження. Однак ранній шлюб дав тріщину, і подружжя розлучилося. Зейнеп начебто навіть задоволена знову здобутою свободою, але їй доводиться працювати: екс-чоловік не допомагає, а дітлахів вирощувати треба. Молода мати виховує дітей самостійно без будь-якої допомоги. Родичів у дівчини немає, скаржитися і просити про допомогу немає кого. Недисциплінована, часом безтурботна трудівниця завжди спізнюється, виконує свої безпосередні службові обов'язки неуважно, абияк. Начальство втомилося від нескінченних помилок і недоробок горе-працівниці, яка уявила себе незалежною, і після чергової провини звільнила її.

Стабільний добрий дохід було втрачено. Нещасна жінка зовсім розгубилася і не знає, на що утримувати дітей. Вона опинилася у справді складному життєвому становищі і зовсім зажурилася. Несподівано рок усміхнувся їй, героїня працевлаштувалась на пристойне місце з непоганим окладом. Тепер вона має достатньо грошей на дітей і себе. Красуня знову гордо підвела голову. На новій посаді співробітниця помітила недвозначне ставлення до своєї особи з боку шефа. Кенан зміг багато досягти. Привабливий бос захоплений розвитком свого дітища, інтернет-магазину. Цікавий чоловік оточений представницями слабкої статі, розпещений дамами. Однак проти будь-якої логіки йому сподобалася родителька 2-х нащадків. Бізнесмен зрозумів, що готовий зіграти весілля з чарівною особою, офіційно стати опікуном чужих йому дітлахів. Підприємець не наважується зізнатися в коханні. Як це виявляється важко, коли справа стосується щирих почуттів.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Якщо чоловік кохає (2022)