Зразковий сім'янин (2020)

Мелодрама Зразковий сім'янин (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
3 грудня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедІя
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Зразковий сім'янин (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Зразковий сім'янин (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Уже досить дорослий і цілком заможний чоловік на ім'я Мехмет Алі. Він працює лікарем і володіє своєю клінікою в Стамбулі. Його дуже люблять колеги, пацієнти, а чоловік цілком задоволений такою роботою. Вдома у нього також усе гаразд, він одружений, повністю щасливий і виховує з дружиною трьох дітей. Може здатися, що в житті йому вдалося абсолютно все і нема про що більше мріяти. Але в його житті є одна проблема, яку він ніяк не може вирішити.

Всьому причиною є його мама, яка ніяк не може звикнути до думки, що її син давно виріс. Вона продовжує його трепетно опікати, але це сильно дратує дружину нашого героя. Жінка впевнена, що тепер це повинна займатися цими обов'язками і ніхто інший. Начебто немає нічого страшного, якби Мехмет і його батьки жили далеко один від одного. Але вони проживають в одному будинку, а значить, боротьба за чоловіка триває. Хлопець дуже любить свою маму, але і з дружиною не має наміру сваритися. Саме тому нашому герою щодня доводиться розриватися на частини між двома жінками.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Зразковий сім'янин (2020)