Заборонене кохання (2008)

Мелодрама Заборонене кохання (2008) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
79 серій
Премєра:
4 вересня 2008
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
45 хв.

«Заборонене кохання (2008)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Заборонене кохання (2008) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Аднан - заможний чоловік середнього віку, який самотужки виховує двох дітей. Свою кохану дружину він поховав одинадцять років тому. Після цього потрясіння вдівець замкнувся на своїх внутрішніх переживаннях і навіть не намагався влаштувати особисте життя, повністю присвятивши себе турботам про сина і доньку. У розкішному особняку Аднана, крім нього з дітьми, проживають також його племінник і гувернантка, що має французьке коріння.

Але одного разу Аднан зустрічає молоденьку і красиву жінку, яка набагато молодша за нього. Вони відразу знаходять спільну мову і починають симпатизувати один одному. Незабаром пара вирішує створити сім'ю. Так дівчина з'являється в будинку свого багатого чоловіка, де стикається з його молодим і привабливим племінником. Цей блакитноокий хлопець, який уславився ловеласом і серцеїдом, стає справжньою катастрофою для юної Біхтер.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Заборонене кохання (2008)