Жорстокий Стамбул (2019)

Мелодрама Жорстокий Стамбул (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
9 серий
Премєра:
1 апреля 2019
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
120 мин.

«Жорстокий Стамбул (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Жорстокий Стамбул (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Любовний вихор не дивиться на високі огорожі і складні замки. Від всепоглинаючого почуття ніхто не застрахований. І світ багатства і розкоші не виняток. Адже і там живуть звичайні люди з плоті і крові. На березі Босфору у величезному особняку живе сім'я Агаха Караджая. Чудовий краєвид, пишність і вишуканість, але ні що не радує прикутого до інвалідного крісла Недима. Він племінник господаря вілли, який піклується про нього і мріє про його прекрасному майбутньому. Син Агаха Джэнк вчиться в Америці. І все тепло він віддає своєму родичу.

Хлопець в дитинстві за дивних обставин впав з даху будинку і з тих пір не ходить. Обіцянку, яку дав Агах братові на смертному одрі-подбати про його дитину, виконує з честю. Чого зовсім не рада його дружина. Рішення одружити племінника прийшло в голову багатія, і він думає знайти йому жінку з Артвина, звідки йдуть їх коріння. З цією подією збігається приїзд його сина і Сехер, матері трьох дітей. Всім вистачить місця у великому будинку. Але тільки обстановка з кожним днем все більше загострюється і відчуття недомовленості і таємничості поглинає всіх мешканців. Секрети і таємниці, якими живуть і таять в собі, можливо незабаром стануть загальним надбанням.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Жорстокий Стамбул (2019)