Довірене (2020)

Мелодрама Довірене (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
7 вересня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, драма, мелодрама, музика
Тривалість:
60 хв.

«Довірене (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Довірене (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Тяжкості та негаразди, пережиті з раннього дитинства, загартували дух Ямана Киримли, головного героя турецького серіалу Довірене. Хлопець виріс сильною і цілеспрямованою людиною. Починаючи кар'єру з самих низів, він зумів налагодити свій власний бізнес, ставши шановною та впливовою особистістю. Після загибелі батька Яман Киримли бере на себе відповідальність за рідних і за фактом стає главою сімейства. Молода людина чудово справляється зі своїми обов'язками. Але намагається не помічати очевидного - зосереджений і серйозний молодик закрив своє серце романтичним почуттям. Тільки спілкування з племінником Юсуфом дарують йому радість та втіху. П'ятирічний хлопчик, опинившись круглою сиротою внаслідок жахливої ​​катастрофи, залишився під опікою дядька Ямана.

Але Юсуф більше прив'язаний до улюбленої тітки Сехер - рідної сестри своєї мами та законного опікуна. Тільки вона – єдина близька людина, якій довіряє малюк. І яким би владним не здавався дядько Яман Киримли, помітивши страждання маленького Юсуфа, все ж таки вирішує запросити у свій особняк тітку з маминого боку - Сехер. Але не всі раді цій новині. Скромна дівчина входить у будинок Ямана, щоб подбати про племінника. З появою красуні в будинку раптом змінюється життя самого Ямана Киримли. Спільна турбота про дитину зближує молодих людей. Сехер викликає симпатію у Ямана і зароджує в ньому незнайомі почуття.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Довірене (2020)