Дикий (2023)

Мелодрама Дикий (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серій
Премєра:
13 вересня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
134 хв.

«Дикий (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Дикий (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Яман виріс в умовах тотальної бідності, якими уявляються нетрі. А в таких умовах людина набуває певного складу характеру. Хлопець ріс стійким до проблем і випробувань, адже йому доводилося покладатися тільки на себе. За плечима хлопця було чимало горя, що загартувало його. Яману довелося пізнати ту сторону людської особистості, яка завдає душевної рани. Він оточив себе хлопцями, яким були знайомі ті ж тяготи, що і йому. Той спосіб життя, який йому довелося вести, був пов'язаний із негативом. Злість і агресія стали обов'язковими якостями хлопців, яких виростила вулиця. І єдиним, чого йому не вистачало в житті, виступала любов.

І її він знаходить в особі Несліхан. Красива дівчина не могла не привернути до себе уваги молодого чоловіка, але в ній було і щось таке, що стає для нього чимось на зразок маяка. Ця ж дівчина дуже припала до душі й Атешу. Молодий чоловік, який виріс у достатку, здатний насолоджуватися життям, звик до того, щоб отримувати бажане. Він і уявити собі не може, щоб йому хтось у чомусь відмовив. Несліхан справила на нього сильне враження, і Атеш не може викинути її з голови. Сама ж дівчина не знає, з ким бажає залишитися. Обидва чоловіки, з якими звела доля, готові домагатися її прихильності. Їй нічого не залишається, як довіритися своїм почуттям, а ті здаються суперечливими. Атеш і Яман влаштовують неабияке змагання за почуття.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Дикий (2023)