Зустрінемося в лісовому будиночку (2021)

Мелодрама Зустрінемося в лісовому будиночку (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
13 сентября 2021
Країна:
Армения
Жанр:
мелодрама, комедия
Тривалість:
30 мин.

«Зустрінемося в лісовому будиночку (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Зустрінемося в лісовому будиночку (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Життя Лусі було схоже на казку, оскільки проживала вона зі своїми заможними батьками в шикарному будинку і не знала, що таке фінансові обмеження. Дівчина і відчувала себе цілком щасливою людиною. Кожен новий день починався з неспішного прокидання, приведення себе до ладу і приготування приємного і смачного сніданку. Дівчина вчилася, зустрічалася з друзями і ніяк не чекала, що її наздоженуть проблеми. Такі вона помічала у стосунках батьків. Батько Лусі був украй зайнятою людиною, через що його дружина дещо страждала, адже їй не вистачало чоловічої уваги. Одного разу Марат повернувся додому з роботи раніше визначеного часу, чим здивував дружину. Вона була рада його компанії, але вважала, що щось сталося і він приховує від неї правду.

Марат був здивований тим, що його двадцяти трирічна дочка проводила час не вдома, а з друзями, але ж він мав намір поспілкуватися зі своїми близькими. Йому справді не вистачало їхньої уваги. Вардан і його компанія проживали у вкрай скромних умовах, до того ж навіть виживали, оскільки не завжди мали кошти на все необхідне. Хлопці та дівчата, що стали ледь не однією сім'єю, а не просто друзями, шукали кошти на придбання матеріалів для своєї оселі. Лусі ж через деякі обставини доведеться дізнатися, що таке простий будиночок без розкоші. Дівчина не була готова до того, що доля підкине таке випробування, але разом із ним вона знайде і те, чого їй бракувало.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Зустрінемося в лісовому будиночку (2021)