Чорно-біле кохання (2017)

Мелодрама Чорно-біле кохання (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
96 серий
Премєра:
16 октября 2017
Країна:
Турция
Жанр:
драма, мелодрама, боевик
Тривалість:
45 мин.

«Чорно-біле кохання (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Чорно-біле кохання (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Кожна людина сама обирає собі шлях, який відповідає її бажанням, намірам, здібностям і реалізації професійних планів. Асли анітрохи не сумнівалася в тому, що їй слід стати лікарем. Молода жінка тяжіла рятувати людей, допомагати їм і полегшувати їхні страждання. Асли вдалося стати доволі гарним лікарем, і вона проводила багато часу в лікарні, абсолютно не переймаючись роздумами про те, що якоюсь мірою, не додає собі належної уваги. А ось Ферхат абсолютно не цінував чужі життя. Байдужість і жорстокість, якими він володів, цілком відповідали тому способу життя, який вів молодий чоловік.

Ферхат був найманим убивцею, і муки совісті зовсім не допікали йому. Утім, не про таку долю він для себе мріяв. Через деякі обставини йому доводилося займатися подібними справами. Знайомство Асли і Ферхата могло не відбутися, якби жінку не доставили в будівлю, де перебував поранений чоловік. Лікарка опинилася під смертельною загрозою. Вона побачила більше, ніж слід було, а злочинці побоюються бути схопленими поліцією. Намик ухвалює рішення, що Асли слід убити, а Ферхат стає на захист жінки. Він і сам не розуміє, чому так переймається нею.

Вже точно вона не заслуговувала на смерть, і Ферхат в якомусь столітті зробив благородний вчинок, не дозволивши своїм соратникам позбавити життя людину. Захистивши від смерті Асли, Ферхат дізнається, що таке любов. У ньому посилюється почуття до жінки, і під впливом таких змін, він замислюється над своїм життям. Йому хочеться стати щасливою людиною, тим паче, коли він усвідомив, що таке любов і безтурботність. Але його почуття до Асли можуть виявитися зруйнованими, і причиною тому є люди, на яких він працює, адже їм не захочеться втрачати такого цінного виконавця, який колись не неслухався наказів.

  • 60
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Чорно-біле кохання (2017)