Мій батько герой (2021)

Мелодрама Мій батько герой (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
31 березня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Мій батько герой (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Мій батько герой (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Щодня в будь-якому районі міста може статися яка завгодно біда з людиною. Автомобільних аварій і зовсім не злічити. Нерідко самостійно людина не зможе вибратися з тієї проблеми, в якій опинилася. Як, приміром, жінка, яка сиділа за кермом машини, що повисла на краю мосту. Вона плакала від відчаю і страху. І її стан добре розуміли рятувальники, які приспіли на допомогу. Без рятувальників велике місто не могло обійтися, і практично щодня хтось потребував їхньої присутності. Жінка, яка сиділа в машині, боялася не за себе, а за дітей, що перебували на задньому сидінні.

А тим часом в іншій машині, в якій вирував вогонь, перебував чоловік. Була потрібна пила, щоб витягти бідолаху з металевого полону. Але спроби відчайдушних рятувальників заспокоїти людей, що перебували в критичній ситуації, наштовхувалися на закономірну недовіру, оскільки ніхто не міг знати, напевно, яким буде результат. У ситуаціях, коли справа стосується автомобільних аварій, пожеж та інших надзвичайних ситуацій час грає проти людини. І невідомість наступає на п'яти. Але з боку рятувальників робилося все, щоб врятувати людські життя.

Щодня вони відважно билися зі смертю. Іноді та виявлялася сильнішою. Визнавати власну поразку в такій ситуації було найважчим. Як і дивитися в очі жінки, яка втратила надію на власний порятунок і просила витягнути з лап смерті дітей. Але крім страшної і потрібної служби в рятувальників було й інше життя - особисте, в якому були і свої труднощі, з якими слід було справлятися. І це також вимагало і сил, і нервів, і часу. І часом таких ресурсів могло не вистачати.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Мій батько герой (2021)