Магарсус (2023)

Мелодрама Магарсус (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
11 липня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
60 хв.

«Магарсус (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Магарсус (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У Сарибахче на повну йшла справа зі збору та подальшої реалізації врожаю апельсинів. У фермерів апельсини скуповував Халіль, у якого була доволі велика, як для глибинки, компанія, у якій працювали його син, дочка і племінник, крім інших найманих працівників. Нерідко траплялися казуси з фермерами, наприклад, як з Ахмедом, якому не сподобалася ціна, за якою в нього скуповували врожай. Халіль умів робити бізнес, і натаскував своїх спадкоємців.

Ось тільки його син захопився вживанням наркотичних препаратів, що ставало причиною необдуманих вчинків. Дочка Халіля вирізнялася більшою серйозністю, але до неї, як до жінки, не було такої великої довіри, як до чоловіків. Утім, Халіль не збирався відходити від справ. Племінник же був у нього на підхваті, і йому Халіль доручав численні завдання. У компанії починається чорна смуга. Спершу відбувається пожежа на складських приміщеннях, а ті не були застраховані. Халіль не очікував, що таке може статися.

З цією бідою навчений життєвим досвідом чоловік зумів впоратися. Але досить скоро трапляється нова проблема, і вона буде значно страшнішою за пожежу. Коли працівники компанії взялися перевантажувати товар, виявили тіла двох людей. Те, що відбувається, вибиває з колії не стільки Халіля, скільки його близьких. Сам Халіль дотримується грамотної позиції не робити різких дій, і дочекатися, коли поліція в усьому розбереться. Але і він, і його син мають уявлення, хто виступає їхнім ворогом.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Магарсус (2023)