Безмежне кохання (2023)

Мелодрама Безмежне кохання (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
30 вересня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
136 хв.

«Безмежне кохання (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Безмежне кохання (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Безмежне кохання" розповість про цілеспрямованого і наполегливого чоловіка на ім'я Халіль Ібрагім. Доля цієї людини з ранніх років складається вельми непросто, але він упевнено справляється з будь-якими випробуваннями і продовжує рухатися до бажаного успіху. Халіль ніколи не відступає і не здається, незважаючи на те, що періодично він відчуває відчуття глибокої самотності і туги. У період юності хлопцеві довелося пережити жахливу трагедію, і чоловік має намір обов'язково помститися тим, хто зруйнував його життя. Халіль повертається до свого рідного міста через багато років, збираючись звести рахунки зі старовинними ворогами.

Але несподівано він зустрічає Ясемін, молода жінка має не тільки привабливу зовнішність, а й неабиякий розум у поєднанні з твердою волею. У душі месника одразу ж зароджуються сердечні почуття, він забуває про своє первісне завдання і відтепер прагне провести довгі роки разом з обраницею. Але закохані розуміють, що існують люди, які не бажають, щоб Ясемін та її новий близький друг поєднали свої долі. Однак обоє готові подолати всі перепони на шляху до щастя, вірячи, що їхнє кохання виявиться сильнішим за численні перешкоди.

  • 90
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Безмежне кохання (2023)