Дев'ять синів (2023)

Мелодрама Дев'ять синів (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Дев'ять синів (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Дев'ять синів (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Дев'ять синів" розповість про досвідченого бійця спецназу на ім'я Каранлик. Чоловік розумний, відважний і готовий заради своєї країни піти на багато жертв. Він уже багато років стоїть на сторожі інтересів мирних громадян і очолює спеціальну команду спецназу, що складається з дев'яти досвідчених солдатів. Всі вони обожнюють свою роботу і вважають, що військовий обов'язок понад усе. Герої не бояться смерті, сміливо дивляться неприємностям в обличчя. За плечима чимало виконаних спецоперацій, врятованих мирних громадян, як на території власної країни, так і в інших державах.

Загін є найкращим серед усіх підрозділів, бо зібрав багато талановитих бійців, які виконують завдання, не допускаючи помилок. Вони використовують отримані професійні навички. Цього разу керівництво доручає героям непросту місію: Каранлику та його команді необхідно супроводжувати громадян Туреччини, які зробили величезний внесок у державу, на територію союзників. Здається, що завдання дріб'язкове і в дорозі не повинно статися нічого страшного, ось тільки це помилкова думка. Бійцям доведеться постаратися, щоб захистити своїх підопічних від ворогів, які мають на меті зірвати місію і вбити всіх, зокрема солдатів.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Дев'ять синів (2023)