Обличчям до обличчя (2017)

Мелодрама Обличчям до обличчя (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
19 жовтня 2017
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Обличчям до обличчя (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Обличчям до обличчя (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Джихангир возглавляет преступную группировку. Его отец работал в полиции, но был убит во время проведения операции. С тех пор Джихангира преследует только одна навязчивая мысль: отомстить. Когда ему наконец удается найти убийцу отца, кажется, что дело за малым - осталось лишь наказать. Сюжет турецького серіалу "Віч-на-віч" оповідає про хлопця на ім'я Джихангір. У минулому він пережив велике горе, яке сильно вплинуло на його життя. Батько протагоніста багато років пропрацював у поліції і був дуже хоробрим працівником. Одного разу він виконував дуже непросту місію і під час затримання небезпечних злочинців був убитий. Сам Джихангір виявився підозрюваним у зв'язку зі злочинцями.

Через ситуацію, що склалася, хлопчині довелося вступити на слизький шлях. Він став дилером, працюючи в одній із найнебезпечніших банд великого міста. Багато років він мріяв помститися своїм кривдникам і набирався сил. Він усвідомив, що настав час реалізувати свій задум і втілити план помсти. Попереду на головного героя чекає ще багато труднощів, але він до них уже цілком готовий.Но одна встреча с девушкой кардинально меняет ситуацию.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Обличчям до обличчя (2017)