Щоденники пам'яті (2014)

Мелодрама Щоденники пам'яті (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
23 березня 2014
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Щоденники пам'яті (2014)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Щоденники пам'яті (2014) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Махір Сойсал став новим учителем літератури в місцевій школі. Він вирішив зробити все можливе, щоб навести повний порядок у навчальному закладі. Найголовнішу увагу н приділяє учням, які мають дуже погану поведінку. У Махіра вже давно розроблений свій метод навчання. Його колеги по школі не збираються підтримувати такі кроки приборкання учнів, причому це дуже сильно насторожує головного героя.

Незважаючи на всі протести, він збирається задіяти свій план, але навіть не подумав про наслідки. Зрештою, все це призводить до найтрагічніших подій не тільки для нього, а також для людей, які його оточують. Що ж станеться далі, і як діятиме вчитель Махір Сойсал зі своїм унікальним методом виховання?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Щоденники пам'яті (2014)