Три куруша (2021)

Мелодрама Три куруша (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 ноября 2021
Країна:
Турция
Жанр:
боевик, драма, криминал
Режисер:
Тривалість:
120 мин

«Три куруша (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Три куруша (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Доля трьох друзів з дитинства склалася дуже непросто, їхнє життя змусило вибрати свій шлях. Одному була уготована незавидна доля: він опинився у в'язниці, другий служить поліцейським і охороняє на вулицях порядок. Виходить, що він захищає людей від таких, як його друг дитинства. Третій взагалі торгує зброєю, причому досить успішно. Долі у друзів дитинства різні, але їх шляхи дивним чином перетинаються. Причому приводом буде служити вбивство на замовлення.

Друзі знову зустрінуться під час розслідування вбивства. Злочин вчиняє серійний вбивця Ірфан. Він зникає з поля зору поліції, залишаючи три монети. Кримінальна історія набирає обертів. Все переплітається у взаєминах друзів. Умови дуже непрості, між поліцією та мафіозними структурами постійно йде неоголошена війна. сюди вплітаються найдивовижніші пригоди та азарт. Знайти вбивцю у такій ситуації дуже непросто.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Три куруша (2021)