Гріхи мого батька (2017)

Мелодрама Гріхи мого батька (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
27 вересня 2017
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Гріхи мого батька (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Гріхи мого батька (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У центрі уваги турецького серіалу "Гріхи мого батька" перебуває симпатичний молодий чоловік, якого звуть Озан. За прожиті роки йому довелося пережити вже дуже велику кількість випробувань. Він встиг побувати у в'язниці за той злочин, якого навіть не скоював. Він обрав цей шлях заради своєї коханої.

Однак коли хлопчина опинився за ґратами, дівчина його покинула. Головний герой і уявити не міг, що поки був у в'язниці, у нього народилася донька. Минуло багато років, дівчинка виросла, а протагоніст вийшов на свободу. Однак вони знали про існування одне одного доти, доки волею випадку їхні життєві шляхи не перетнулися. Їх зблизить одна несподівана трагедія, яка допоможе близьким родичам так раптово знайти один одного.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Гріхи мого батька (2017)