Татар Рамазан (2013)

Мелодрама Татар Рамазан (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серій
Премєра:
27 квітня 2013
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
60 хв.

«Татар Рамазан (2013)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Татар Рамазан (2013) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Татар Рамазан виріс на одній із міських околиць у родині працьовитого Ахмета – власника невеликого магазинчика. Коли місцеві чиновники накинули оком на цю крамницю, вони наказали господареві забиратися з орендованої площі. Однак Ахмет збунтувався і відмовився раніше за термін переривати договір. Звичайно, така поведінка бізнесмена припала не до смаку можновладцям: вони підіслали дрібних бандитів, щоб ті побили непокірного чоловіка. Молодчики перестаралися і під час нападу жорстоко покалічили свою жертву.

Тоді син інваліда вийшов на стежку війни. Бажаючи помститися кривдникам, він організував власне розслідування, щоб з'ясувати, хто замовив його батька. Знайшовши винного, Татар відновлює справедливість. Але закон суворий – Рамазана-молодшого засуджують до 11 років ув'язнення.

Потрапивши за ґрати, головний герой турецького серіалу мріє лише про одне – швидше вийти на волю і виявитися поряд зі своєю коханою Сюрейею, яка чекає від нього на дитину. Дівчина теж дуже сумує за нареченим, але її батько, дізнавшись про вагітність дочки, наполягає на тому, щоб вона вбила майбутнє немовля.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Татар Рамазан (2013)