Час смерті (2021)

Мелодрама Час смерті (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
24 червня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
трилер, кримінал
Тривалість:
45 хв.

«Час смерті (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Час смерті (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

За час існування світового кінематографа було знято чимало фільмів, де головними дійовими особами є різні люди, які змушені опинитися в одному місці, в один час. Як правило, вони стають свідками чи жертвами якогось злочину, який своєю жорстокістю здатний вразити уяву кожного. Бажання дізнатися правду, страх за власні життя та здоров'я близьких людей – це «рушії», які буквально змушують розпочати власне розслідування. Сюжет турецького серіалу розвивається за схожим сценарієм: у туристичному таборі скоєно вбивство, яке змусило здригнутися всіх!

Окремі персонажі вирішили самостійно докопатися до правди, щоб дізнатися: хто, чому і з якою метою скоїв цей злочин. У ході розслідування їм доведеться зіткнутися з різними складнощами, але вони все одно дізнаються, хто саме став убивцею і чому. Як виявилось, все не так просто! За жанровою приналежністю міні-серіал «Час смерті» є детективом з елементами трилера, тож будьте готові до будь-яких несподіванок! На нашому сайті представлені всі серії у високій якості!

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Час смерті (2021)