До самої смерті (2017)

Мелодрама До самої смерті (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
12 января 2017
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама, кримінал
Тривалість:
120 хв.

«До самої смерті (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу До самої смерті (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Автори серіалу "До самої смерті" пропонують своїм глядачам побачити пронизливу історію кохання, несправедливості, зради, жорстокості та спроби помсти. У центрі сюжету опиняється людина, яка могла прожити тихе, спокійне і захопливе життя. Не бажаючи нікому зла, сподіваючись просто бути щасливим, він ніколи не вплутувався в кримінальні афери. Але навіть законослухняне життя не змогло врятувати його від тюремного ув'язнення. Дагхан став несправедливо засудженим, який опинився на лаві підсудних.

Не розуміючи, що відбувається і з якої причини він в одну мить став обвинуваченим у жорстокому і холоднокровному злочині, Дагхан з жахом усвідомлює, що тепер його життя ніколи не буде таким, як раніше. Незабаром він отримує суворий вирок.

Ставши засудженим до довічного ув'язнення, він повністю зневірився, не сподіваючись на те, що судова система зможе дати йому можливість повернутися на свободу. Але Сельві, дівчина, яка працює адвокатом, готова зробити все, щоб Дагхана випустили на свободу.

Втративши найкращі роки свого життя та мрії, головний герой серіалу "До самої смерті", перегляд серій якого можна здійснити на нашому сайті в режимі онлайн, все ж таки отримує змогу вийти на волю, проте він уже не та щаслива людина, якою був до ув'язнення...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » До самої смерті (2017)