Кохання Мер'єм (2017)

Мелодрама Кохання Мер'єм (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
94 серії
Премєра:
2 серпня 2017
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Кохання Мер'єм (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кохання Мер'єм (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Дія в турецькому серіалі Любов Мер'єм розгортається навколо молодої дівчини на ім'я Мер'єм. Вона була не тільки красивою, а й доброю. Працює Мер'єм разом зі своїм батьком у пекарні. Крім улюбленої роботи є ще одна річ, яка приносить щастя дівчині - стосунки з коханим на ім'я Октай. Чоловік навчається в юридичному університеті.

Мер'єм, розуміючи, як важко Октаю, з усім йому допомагає. Вона сподівається, що коли кохана людина вивчиться і знайде хорошу роботу, то пара зможе одружитися. Однак її мріям не судилося збутися. Мало того, що коханий зраджує свою дівчину з адвокатом, так і на голову Мер'єм звалюється нещастя. Їй доводиться взяти на себе провину за злочин, якого вона не скоювала.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кохання Мер'єм (2017)