Сім'я мого батька (2016)

Мелодрама Сім'я мого батька (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
2016
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Сім'я мого батька (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Сім'я мого батька (2016) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Кемаль Іпекчі один із найбагатших людей у Стамбулі в турецькому серіалі "Сім'я мого батька". Він засновник процвітаючого бізнесу, коханий чоловік і батько. Усі в місті знають про його багатства і головну слабкість - любов до сім'ї.

На перший погляд його життя здається бездоганним, але це оманливе враження. Його мучить одна таємниця, що чинить гнітючий вплив. Від цього страшного секрету залежить сімейне благополуччя бізнесмена і бездоганна репутація.

Мерт - рідний син Кемаля. Він пишається успішним батьком і мріє бути схожим на нього. Спадкоємець дізнається про те, що глава сімейства не такий вже й бездоганний: у нього виявилася коханка з дітьми в іншому місті. Кемаль веде подвійне життя вже довгий час, і тепер Мерт стоїть перед складним вибором: що йому робити з інформацією, що відкрилася? Пробачити зраду і жити далі чи назавжди забути про щасливе минуле?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Сім'я мого батька (2016)