Шанс мого життя (2022)

Мелодрама Шанс мого життя (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Шанс мого життя (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Шанс мого життя (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Молода приваблива жінка з волі долі виявилася зовсім одна з дитиною на руках у жорстоких реаліях сучасного життя. Після смерті коханого чоловіка героїня втратила матеріальну та моральну опору, змушена сама шукати кошти на харчування, проживання не тільки себе, а й своєї чудової доньки. Вона хотіла б дати дорогій дівчинці все найкраще, але не може зробити це. Часом у матері та доньки немає навіть найнеобхіднішого для нормального існування. Вони погано харчуються, ходять у потертому одязі, маю дуже скромне житло. Попри матеріальні проблеми, самотня мама намагається не впадати у зневіру, знаходить маленькі радості та розваги для своєї дитини.

Однак життя приготувало жінці ще сильніше випробування так, що ситуація для неї та дівчинки стала просто критичною, безвихідною. Але є дуже впливова багата людина, здатна докорінно змінити становище героїні, що бідує. Випадок поєднав цих людей. Воротила пропонує особі, що потребує, значну суму грошей, на яку можна забезпечено прожити все життя, дати гідну освіту дочці і зовсім забути про злидні.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Шанс мого життя (2022)