Мерьем (2017)

Мелодрама Мерьем (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
94 серії
Премєра:
2017-08-02
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Мерьем (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Мерьем (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Савас є молодим багатим хлопцем. Він має все, включаючи красу, розум, але з доброта. Після того, як мати раптово померла, він вирішує залишити батька і жити самостійно. Хлопець любить кохану і бажає якнайшвидше одружитися. Незважаючи на факт, що обраниця працює як офіціантка, Савас знає, що вона — жінка мрії. Мерьєм — молода та красива, працює у пекарні з рідним татом. Вона дбайлива, самовпевнена і задумлива, давно є подружкою Октая і мріє вийти за цю людину. Поки чоловік ходить на юридичний факультет, героїня дбає про нього і навіть надає фінансову допомогу. Дівчинка здатна зробити для коханого все, що потрібно, і навіть дати своє життя.

Коли майбутній наречений стає прокурором, героїня впевнена, що матиме довгоочікувану пропозицію. Вона зробила так багато для коханого, не чекаючи нічого натомість, і тепер знає, що вони зможуть стати щасливим подружжям. Проте ситуація виявилася сумною. Насправді хлопчина крутить роман із Беліз, яка є професійним юристом. Добившись успіху, чоловік починає вважати, що не заслуговує на звичайну жінку, незважаючи на її старання. Таким чином, за день до першого робочого дня він влаштовує обід для розлучення. Але він не зміг знайти сміливості висловитися, думаючи про всі принесені жертви. Дорогою додому Октай потрапляє в ДТП і збиває жінку. Він знав про випадок і побачивши тіло просто поїхав. Він не повідомляє героїні про цей факт. Через сильний дощ героїня не може зрозуміти, що вони вдарили людину і довірилася коханцю. Щоб не турбувати коханого у перший день його прокурорської діяльності, вона погоджується не повідомляти страхову компанію та їде з ним. Цей нещасний випадок перевертає ідеальне життя Саваса. Жертвою виявилася мила подруга, яка вмирає у лікарні.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Мерьем (2017)