Запах полуниці (2015)

Мелодрама Запах полуниці (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
55 серий
Премєра:
24 июня 2015
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
95 мин.

«Запах полуниці (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Запах полуниці (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Запах полуниці" розповідає про красиву історію кохання дівчини Асли, яка хоче стати професійним кондитером і підкорити світ своїм талантом. Весь час і сили вона використовує на осягнення нових навичок у цій сфері, але поки, на жаль, працює тільки кур'єром. У дівчини, звісно, є й особисте життя, і солодкі мрії про багатого нареченого не покидають її голову.

Бурак - молодий, красивий і завидний наречений, за яким полюють багато жінок. Одного разу ці два герої випадково зіткнуться, але ця зустріч призведе не до романтичних стосунків, а зовсім до протилежних: сварки і навіть ненависті. Асла вирішує, що ніколи не матиме нічого спільного із самовпевненою, противною людиною, через яку втратила роботу. Через деякий час їм доведеться знову зустрітися, тепер на борту літака. Опинившись на сусідніх місцях з Бураком, їй волею-неволею довелося спілкуватися з хлопцем. Після польоту відбулося кілька швидкоплинних зустрічей і між молодими людьми почала виникати симпатія, яка переросла в палку пристрасть, а потім у ніжне кохання.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Запах полуниці (2015)