Номер 309 (2016)

Мелодрама Номер 309 (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
65 серий
Премєра:
21 июня 2017
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
120 мин.

«Номер 309 (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Номер 309 (2016) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Дуже часто людям доводиться розчаровуватися в щирих почуттях і стосунках. Одного разу зазнавши невдачі у стосунках, люди можуть назавжди замкнути своє серце для кохання. Основна героїня турецького серіалу Номер 309 No:309 - дівчина, яку звуть Лале. Вона опинилася покинутою перед самим весіллям. Це стало для героїні справжньою травмою на ціле життя. Вона прийняла рішення, що ніколи не стане більше закохуватися, кохання тепер для неї заборонена тема. Однак мати Лале не готова миритися з планами доньки і продовжує знайомити її із заможними чоловіками.

Лале не хоче просто так витрачати свій час і не має наміру йти знайомитися. На чергову влаштовану зустріч матір'ю з доктором Лале вирішує піти. Чоловік на ім'я Онур повинен стати тим незнайомцем, з яким головній героїні необхідно буде познайомитися. Вона приходить до кав'ярні, де повинен буде на неї чекати чоловік, але його в призначений момент не було. Вона зайняла порожній стіл у кав'ярні і почала чекати його приходу. Через деякий час до неї підсів хлопець на ім'я Онур, але то був зовсім не той чоловік, з яким вона мала зустрітися. Лале несподівано для себе знову закохується в незнайомця. Молодий чоловік буде саме тим, кого вона бажала б бачити поруч із собою. Чим закінчиться це несподіване для героїв знайомство?

  • 60
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Номер 309 (2016)